Bejelentkezés
Megjegyez
Ízelítő a galériából
Fórum hozzászólások

Köszöntjük kedves régi és új Olvasóinkat!

Vártuk, ígértük heteken át, és végre megtörtént: megújult a Tacsko.hu! Bővebb tartalommal és szolgáltatásokkal várja régi és új Olvasóit!

Miért érdemes regisztrálnia?

 • Regisztrált felhasználóként hirdetéseket adhat fel és válaszolhat is mások hirdetéseire.
 • A képgalériánkban képeket tölthet fel, megoszthatja kedvenc képeit más felhasználókkal.
 • A fórumban beszélgethet más gazdikkal vagy tenyésztőkkel, megoszthatja tapasztalait, ugyanakkor sok új érdekes információhoz is hozzájuthat. Csevegés cimű fórumunkban bármiről beszélgethet más felhasználókkal.

Regisztráció nélkül is böngészheti az apróhirdetéseket, gyönyörködhet a tacsi társak képeiben, és olvashatja a hozzászólásokat, továbbá a fórumok témáit is megtekintheti.

A regisztráció menete

Regisztráció során Ön megad egy egyedi felhasználónevet, választ egy jelszót (amit kétszer ugyanúgy kell begépelnie), megadja az email-címét és egy biztonsági kód begépelésével a regisztrációs igényt rögzítettük is. Pillanatokon belül elküldünk Önnek egy linket a megadott email-címre, hogy a fiókja elkészült. Kérjük, az emailben található linkre kattintva erősítse meg, hogy ténylegesen Ön az, aki a regisztrációt igényelte. Miután rákattintott a linkre, máris használhatja a kibővített szolgáltatásokat!

Szolgáltatások részletesebb ismertetése

 • Apróhirdetés

  Hirdetés feladása: először válasszon hirdetési kategóriát, majd adja meg a hirdetés szövegét (max. 1000 karakter). Válassza ki a hirdetés érvényességét (2-3-4 hét ill. 2 hónap), és ha szeretne, töltsön fel képeket (maximum 5 db), amelyek egyenként nem nagyobbak, mint 2Mb-t! Az elsőként kiválasztott kép lesz az alapkép a hirdetések között, melyre rákattintva egy felugró ablakban lesz látható az esetleges többi képpel együtt, nagyobb méretben. A [Kész] gombra kattintva ezzel fel is adta a hirdetést.

  Továbbá, a hirdetések között böngészve, bármelyik hirdető adatait megtekintheti, üzenhet a Tacsko.hu-n keresztül.

 • Képek

  Képeket tölthet fel, melynek címet és esetleg leírást adva megmutathatja a világnak a Tacsko.hu-n keresztül. Ezekhez a képekhez később bármely regisztrált felhasználónk fűzhet megjegyzést, dicséretet. Ehhez a képre kell csak kattintania, máris olvashatja mit írtak mások, esetleg Ön is fűzhet további megjegyzéseket hozzá.
 • Fórum

  A Tacsko.hu felhasználóinak biztosít beszélgetési színteret. A sok hasznos információ mellett kötetlen beszélgetéseknek is helye van. Minden regisztrált felhasználónk indíthat saját témát, illetve más témákhoz is hozzászólhat. Ha van valami gondolata, kérdése a témában, ossza meg a többiekkel is!

Reméljük elnyeri tetszésüket örömmel használják az oldalt. Szeretnénk tudni, hogy mit gondolnak a Tacsko.hu új szolgáltatásairól. Osszák meg tehát velünk észrevételeiket! Írjon nekünk!

Üdvözlettel
Tacsko.hu csapata